Startsida
Vad händer i Hotagsbygden
Fiber i Hotagsbygden
Byarna i Hotagsbygden
Fiske & Fiskevårdsområden
Hotagenkortet
Hotagenpimpeln
Fiskevägenkortet
Hotagens Snöskoterklubb
Jakt
Se & Upplev
Hitta hit
Boende, Service & Företag
Broschyr
Kontakt
Bra länkar om Jämtland
 


  Svenska
     
  English
     
  Deutsch
Vad händer i Hotagsbygden
6-12.jpg
Titta gärna in på facebooksidan Vad händer i Ansättfjällen
Där finns lite gott & blandat från alla byarna och företagen runt Ansättfjällen3/11 19.00 Höstfest i Rötviken
med ärtsoppa och punsch
Dans till Tony Mobergs enmansorkester. Försäljning av dryck och nattamat varmkorv.
Pris 200 kr som betalas kontant vid anmälan eller swishas till 123 199 9937
Anmälningslistor finns hos Handlarn i Rötviken, Valsjöbua och Camillas Mackomat i Åkersjön.
Meddela ev matallergi/intolerans vid anmälan
Välkomna hälsar Rötvikens byalag


3-5/11 Filmfestival, Valsjöbyn


3/11 18.00 Film nr 1 - Kingsman: The Golden Circle
Biljettpris: Vuxen 100kr, Barn 80kr
Åldersgräns: 15 år
I nya actionkomedin Kingsman: The Golden Circle står våra hjältar, vars yttersta mål är att hålla världen säker, inför en ny utmaning. När deras huvudkontor förstörs hålls världen gisslan och de upptäcker att det finns en allierad spionorganisation i USA som heter Statesman. Tillsammans med den nya spionorganisationen sätts deras styrka och intelligens på prov. Allt för att lyckas besegra deras gemensamma fiende och slutligen kunna rädda världen. Något som verkar ha blivit vardagsmat för Eggsy…


3/11 21.00 Film nr 2 - Det
Biljettpris: Vuxen 100kr, Barn 80kr
Åldersgräns: 15 år
Plötsligt lamslås den lilla staden Derry i amerikanska delstaten Maine av skräck när flera barn mystiskt börjar försvinna. Några barn får möta sina största rädslor, när de hamnar i den onda clownen Pennywise sällskap, vars historia som mördare sträcker sig långt, långt bakåt i tiden. Bill Skarsgård spelar huvudrollen i nya skräckfilmen Det som bygger på Stephen Kings välkända roman med samma namn.


4/11 14.00 Film nr 3 - The Lego Ninjago Movie
Biljettpris: Vuxen 100kr, Barn 80kr
Åldersgräns: 7 år
Från skaparna av THE LEGO® BATMAN MOVIE kommer bioäventyret THE LEGO® NINJAGO MOVIE! I kampen för att rädda Ninjago-staden tvingas den unge ninjan Lloyd att jobba tätt ihop med sina vänner som alla är både hemliga ninja-krigare samt LEGO-mästerbyggare. Tillsammans och ledda av kung fu-mästaren Wu måste de besegra den ondskefulle krigsherren Garmadon – den värste killen nånsin! Men Garmadon råkar även vara Lloyds pappa, så i denna episka kamp mellan far och son så testas detta odisciplinerade team av ninjor och de måste lära sig att kontrollera sina egon och hjälpas åt för att lyckas frigöra sina egna inre styrkor


4/11 14.00 Film nr 4 - Thor: Ragnarök
Lördag 4/11 kl 16:00
Biljettpris: Vuxen 100kr, Barn 80kr
Åldersgräns: 15 år
I Marvels Thor: Ragnarök hålls Thor fängslad på andra sidan universum utan sin mäktiga hammare. Han för en kamp mot tiden för att ta sig tillbaka till Asgård för att stoppa Ragnarök – förstörelsen av hans hemvärld och slutet för hela den Asgårdska civilisationen. Thor ställs inför ett nytt hot, den mäktiga och hänsynslösa Hela. Men innan dess måsta han överleva en dödlig gladiatortävling där han tvingas kämpa mot sin forna bundsförvant och vän från Avengers – Hulken. Filmen har inte granskats och är tillsvidare tillåten från 15 år. Åldersgränsen kan ändras. I rollerna ser vi Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Anthony Hopkins, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Karl Urban, Idris Elba, Jeff Goldblum, och Tessa Thompson. Regi: Taika Waitit.


5/11 13.00 Film nr 5 - My Little Pony: The Movie
Biljettpris: Vuxen 100kr, Barn 80kr
Åldersgräns: 7 år
Äntligen kommer filmen med de omåttligt populära hästarna till biograferna! När en mörk kraft hotar Ponyville och Mane 6 tvingas ut på en resa till utkanten av Equestra för att rädda sitt älskade hem. Under resans gång träffar de på nya vänner och ställs mot farliga prövningar.


5/11 16.00 Film nr 6 - Home again - Kärleken flyttar in
Biljettpris: Vuxen 100kr, Barn 80kr
Åldersgräns: Barntillåten
Alice Kinney (Reese Witherspoon) är nyseparerad och beslutar sig för att flytta tillbaka till hemstaden Los Angeles med sina två döttrar. Under en blöt utekväll på sin 40-årsdag möter Alice tre unga aspirerande filmmakare i behov av bostad. Hon går med på att låta killarna bo i hennes gästhus tillfälligt, men hennes oväntade nya familj och nya romans får ett abrupt avbrott när hennes ex-make dyker upp.


4/11 11.00 Minnesgudstjänst Hotagens kyrka


8/11 10.30 Andakt Hotagsfjärden


9/11 14.30 Barnverksamhet Hotagens församlingshem


19/11 11.00 Söndagsgudstjänst Hotagens kyrka


2/12 Pubkväll, Valsjöbyn


6/12 10.30 Andakt Hotagsfjärden


För annonsering av evenemang kontakta Maritha tel 070-2988218 eller skicka ett mail till valsjonsbykontor@gmail.com